kolmapäev, 1. aprill 2009

Andrus Ansipile tuleks anda Nobeli majanduspreemia

Minu hinnangul väärivad Andrus Ansipi teened Eesti riigi ja kogu maailma ees senisest oluliselt suuremat tunnustust ning seetõttu otsustas Keskerakond esitada Ansipi Nobeli majanduspreemia kandidaadiks.

Andrus Ansipi eksimatu juhtimise all on Eesti ligi 10-protsendilisest majanduskasvust saanud vähemalt sama suur majanduslangus. Sellise saavutusega ei saa just iga peaminister kiidelda.

Eraldi väärib kindlasti esiletõstmist Ansipi järjekindel üleminek eurole. Juba viimased viis aastat on Eesti kord alates 1. jaanuarist, kord alates 1. juulist eurotsooniga ühinenud. Loodetavasti jätkab Ansip sama traditsiooni 2022. aastani, mil oleme Reformierakonna geniaalse majanduspoliitika tulemusena jõudnud 15 aastaga viie jõukama riigi hulka universumis.

Reformierakond on teostanud ka kõik oma valimislubadused ning isegi kuhjaga. Näiteks lubati sisse viia maksuvaba reede, kuid tegelikkuses on üha suuremale osale elanikkonnast muutunud kogu nädal maksuvabaks, sest töötuna ei ole ju sissetulekut, mille pealt makse maksta. Niivõrd innovaatiliselt suudab oma valimislubadusi realiseerida küll ainult peaminister Ansip, kelle juhtimise all enam mitte ükski eesmärk võimatu ei tundu.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sellist jama on isegi raske kommenteerida.

Kapi-Artur ütles ...

vanasti sai Keskerakonda ja selle päid (sh peasekretäre) kiita vähemalt osava demagoogia eest. nüüd pole isegi sellest järele jäänud muud kui lame põhikoolipoisilik lalin. ei mingeid argumente. ei mingit analüüsi. ei mingit süvenemist. lihtsalt tühi lahmimine. partei peasekretäris - isegi keskerakonna omas - võiks peituda midagi enamat kui oskus esimehe ees lipitseda ja sopaajakirjandusega ping-pongi mängida. aeg arenema hakata!

Anonüümne ütles ...

Nobelit on väärt ikka Savisaar. Idee elavdada majandust riigiametnike palkade tõstmisega on ju geniaalne. Kunagi oli üks parun, kes end ise juukseidpidi soost välja kiskus. Tema oli sama geniaalne.