teisipäev, 30. märts 2010

Rääkige parem Ansipi palgast!

Savisaare palgast rääkimise asemel võiks rääkida hoopis Ansipi palgast. See on Tallinna linnapea palgast suurem, kuid ise küsimus on see, kes on oma palga välja teeninud ja kes ei ole.

Tallinn suutis eelmisel aastal väga operatiivselt reeageerida kiirelt kasvavale tööpuudusele. Sel ajal kui valitsus pole mingit kriisikava vastu võtmist isegi arutanud, on Tallinnal vastav plaan olemas. Eelmisel aastal alustatud töö on juba ka vilja kandnud, loodud on tuhandeid uusi töökohti, inimestele antakse reaalselt ja käegakatsutavat abi.

Ansip seevastu on veetnud oma päevi püüdes Eesti inimestele selgeks teha, et tegelikult on kõik riigis kõige paremas korras.

Inimesed seda ju ei usu! Alles hiljuti avaldas Reformierakonnale muidu lähedane Postimees uuringutulemused, millest selgub, et Eesti peaministriga on rahul vähem kui pool Eestis elavatest inimestest. Ansip ja Ligi, kes on tegelenud vaid kärpimisega, on oma ülbe hoiaku ja hoolimatu suhtumisega teeninud rahvalt vaid negatiivse hinnangu.

Tallinna linnapeaga aga ollakse Tallinnas selgelt rahul, mida näitavad ka viimaste kohalike valimiste tulemused.

2 kommentaari:

Lindla ütles ...

Toobal poiss... ära Suure-Jaani enam kunagi oma jalga tõsta!!!

Anonüümne ütles ...

Kallis Priit,
tean, et su mäekõrgust ego enam miski pilvedelt alla ei too, kõige vähem pisike netikommentaar, kuid siiski väike soovitus: kui poliitilised luukered praegusel ajal juba nii selgelt kappidest piiluvad, inimeste silmad hakkavad lõpuks päriselt avanema (mida pole juhtunud taasiseseisvumisest saadik) ning kõikide poliitikute (eriti keskerakondlaste) soe koht päikese all ohus on, võiksid natuke lapsikut propagandistlikku (vabandust väljenduse pärast) möla tagasi hoida. Sealt mäetipust on valus kukkuda.
Parimate soovidega,
väike tüdruk kunagisest noortevolikogust, kust su hiilgav poliitkarjäär alguse sai:)