reede, 13. juuni 2008

Küünilisus ja identiteedivargus?!

Lähiajal on poliitikute ajaveebide hulka ilmunud ka Jaan Kundla nimeline blogi. Neljapäeval jõudis nimetatud blogist väljavõte ka suurematesse online uudiste portaalidesse nagu Delfi ja Postimees online. Läksin siis minagi ja külastasin nimetatud blogi.
Lugesin mõningaid sissekandeid ning mulle on enam kui selge, et see ongi vaid Jaan Kundla nimeline blogi, mitte Jaan Kundla blogi. Tunnen Jaani veidi pikemalt ning olen tundma õppinud ka tema kirjutamis- ja ütlemisstiili.
Sinna ei tee sissekandeid parlamendisaadik Kundla vaid usun, et see on keegi ülejäänud sajast saadikust. Lahutan järelejäänud sajast nn kahtlusalusest maha 28 keskerakondlast, sest lugedes sissekandeid on võimatu, et seda teeks keegi meie omadest. Seega jääb järele 72 kahtlusalust. Samas võib see olla ka mõne fraktsiooni ametnik, sest olla nii hästi kursis igapäevase parlamenditööga saab ainult kas saadik või samuti igapäevaselt lossis töötav ametnik. On ta siis üks või teine, ikkagi riigiteener. Õnneks on üsna lihtne selgeks teha, milliselt IP aadressilt kommenteeritakse lugusid või siis blogisse sissekandeid tehakse. Samuti vastab igale IP aadressile nn arvuti või siis internetiühenduse aadress. Seega tegeliku kirjutaja leidmine ei tohiks uurivatele organitele väga keeruline olla.
Loodan väga, et juba täna õige Jaan Kundla sellele blogile ja sealsetele sissekannetele reageerib, sest minu arvates on selle juhtumi puhul tegu lausa identiteedi vargusega. Küünilisuse ja mõnitamisega vähemalt! Taaskord on keegi tarkpea leiutanud vahendi ära panna nii Kundlale, kuid peamiselt Keskerakonnale. Ehk on seegi üks osa reformikate kavandatavast"Tallinna vallutamise plaanist"!? Piinlik!
Täna varastab nime, homme isikukoodi, siis petab välja rahalisteks tehinguteks vajalikud rekvisiidid jne ning nagu näha, siis käesoleva juhtumi puhul ei karda "varas" juba esimest neist ka kurjasti kasutada.

Ettevaatust!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Täna varastab nime, homme isikukoodi, siis petab välja rahalisteks tehinguteks vajalikud rekvisiidid jne ning nagu näha, siis käesoleva juhtumi puhul ei karda "varas" juba esimest neist ka kurjasti kasutada."

Geniaalne mees :)

Anonüümne ütles ...

nädala pärast süstib heroiini

Anonüümne ütles ...

Muide, Toobal, kas kleptomaanidest olete juba vabanenud? Need on selles viimase lõigu arengus selgelt kaugemale jõudnud. Ühtlasi soovitan laiali saata kogu Viljandi noortekogu, sest vaevalt sealt normaalseid isendeid leiab kui parim neist osutus varganäoks.

Anonüümne ütles ...

Jaan Kundlaid võib olla palju. Pealegi kes keelab mul (või kellelgi teisel) pseudonüümiks Jaan Kundla võtta? On see nimi mingi registreeritud kaubamärk või? Muidugi seda libakundlat ma lugema ei hakka, aga see blogija näib siin küll mingi hüsteeriline vanamutt olema. Keskerakond. Pealegi pole välistatud, et see just nn "meie omade" tehtud on - igasugune reklaam on ikkagi reklaam. Huvitav on veel see väljend - "meie omad", see blogi on vist ainult Savipätsi kummardajatele lugemiseks?

Anonüümne ütles ...

Öhööh... "ideniteedivargus"... neiu Toobal ei sa vist siiani aru, mis on (õigustatud) lõõp rohelisel suunal ja identieedi vargus.

Küll on aga neiu Toobalil huvitav anna teada tõde. Tõsi, see pole just mitte väga kaugele arenenud anne. Preili enda kinnitusel teab ta tõde 1,39% täpsusega!

Peaks vist kihlavedamiskontoris tegema tehingu selle, et Preili eksis oma ande hindamisel täpselt 1,39% võrra.