neljapäev, 15. juuli 2010

Ansip naudib majanduskriisi

Täna valitsuse pressikonverentsil küsimustele vastates teatas peaminister Andrus Ansip, et ta ei hakka astmelist tulumaksu mitte kunagi toetama, esitagu Keskerakond seda või 15 korda.

Ansipi tänane avaldus näitab, et peaminister elab endiselt klappidega, naudib majanduskriisi ega otsigi sellest väljapääsu. Ta on justkui „sadomasohhist“ kes naudib, kuidas 150 000 inimesel pole tööd; kuidas iga viies inimene elab vaesuses; kuidas noored emad peavad üksi lapsi kasvatama, sest isad on Soomes või Inglismaal tööl jne.

Astmeline tulumaks on vastukaaluks edasistele kärbetele, mida Reform ja IRL suvekuumuses kindlasti välja hauvad. Samuti on see alternatiiviks riigivara odavmüügile, millega Ansipi valitsuse ministrid samuti usinasti tegelevad. Astmeline tulumaks on päästerõngas!

Kuid päris ausalt, mind ei huvita, kas astmeline tulumaks Ansipile meeldib või mitte, astmelist tulumaks on vaja Eesti inimestele, mitte põikpeast peaministrile! Ammu on ju selge, et see mis meeldib rahvale ei meeldi Ansipile ja see, mis meeldib Ansipile ei meeldi rahvale!

2 kommentaari:

McNeo ühiskonnablogi ütles ...

pisut ka teistsugust vaatenurka :)
http://elvar777.blogspot.com/2010/07/ansip-peab-jaama-ja-ilves-peab-jaama.html

Endrew ütles ...

McNeo, nii targa lingi peale ei oska Hr Toobal midagi kosta. Kuidas võitleb demagoog reaalsusega? Ikka uute demagoogiliste üllitistega. Edu talle siinkohal! Ei tasu unustada, et Hr Ansipi valis rahvas ning rahva toetus on tal endiselt. Jaksu kisakõrile!