neljapäev, 25. november 2010

Maavanem Rajasalu võitleb koha eest valimisnimekirjas!

Mulle on küll tänaseks selgeks saanud, et Harju maavanema Ülle Rajasalu „võitlus“ Kristiine turuga on võitlus koha pärast Reformierakonna valimisnimekirjas.
Teada ju on, et kõik erakonnad komplekteerivad valimisnimekirju ja ju on oravaparteis Rajasalule mõista antud, et kui ta niimoodi nurgas edasi konutab nagu siiani ja Tallinna juhtidele kaikaid kodarasse ei loobi, siis ega nimekirjas esimese kahekümne hulgas küll kohta loota pole. Nüüd siis vaene Ülle punnitab ja punnitab. Küll kutsus Savisaare selgitusi andma (käis Korb), küll käskis ehituse seisma panna ning nüüd siis tagatipuks ei kirjuta alla korraldusi, mis turu all oleva maa munitsipaliseeriks.
Kahju, et maavanema püüab oma poliitmängudega segada Kristiine elanike jaoks turu rajamist. Rajasalu peaks maavanemana mõtlema hoopis värskele toidule ja odavamatele hindadele, mida turg kindlasti pakkuma hakkab. Aga millal siis ühele reformierakondlasele varem inimene korda on läinud, taaskord ehe näide!




2009. aasta 5. veebruaril pühendasin oma blogis pika loo Ülle Rajasalule. Lugu saad uuesti lugeda SIIT!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

millest sa Edgari puudel aru ei saa? Loe läbi palun Planerimisseadus ja Ehitusseadus. Projekteeritav ehitatav ehitis peab olema kooskõlas kehtiva detailpnaneeringuga. Kehtiva detailplaneeringu kohaselt on Kristiine turualune maa sotsiaalmaa. Turg ei ole ehitis, mida saaks ehitada sotsiaalmaale. Turgu kui ärilist objekti saab ehitada ärimaale. Ei saa sotsiaalmaale. Ei ole seadust rikutud või??