neljapäev, 16. detsember 2010

Savisaar ajab Eesti asja!

Täna Postimehes avaldatud lugu Edgar Savisaare väidetavast mõjuagendiks olemisest on absurditipp ja viitab vaid ühele – paremparteide valimiskampaania on alanud ja lubatud on kõik vahendid.

Väited nagu Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea tegutseks Venemaa huvides mõjuvad naeruväärsena – Lasnamäele kiriku ehitamine toimub ju Tallinna ning kogu Eesti õigeusklike huvides. Töötan Savisaarega igapäevaselt tihedalt koos ning väidan raudkindlalt, et ta ajab Eesti ja Tallinna asja.

Eesti julgeoleku ohustamise küsimust võiks küsida hoopis Langi, Paeti ja Ansipi käest ja seda peamiselt seoses Sergei Markovi viisaskandaali osas. Tuletan siinkohal meelde, et Markov on see Vene duumasaadik, kes avalikult kuulutus, et tema korraldas 2007. aastal küberrünnaku Eesti veebilehtede vastu. Minu arvates on meie riigi julgeolekule vägagi ohtlik kui valitsus lubas viisa inimesele, kel oli Schengeni ruumis liikumise keeld. Veel enam, see oli ohtlik kogu Euroopale!

Juhin tähelepanu, et Edgar Savisaare tulek poliitikasse sai alguse Rahvarinde päevilt ning võitlusest Eesti iseseisvuse eest. Keskerakond ja Savisaar kannab samu väärtuseid tänapäevani. Minu hinnangul näitab vene kaardi välja toomine ja Savisaarega hirmutamine tavaliselt seda, et paremerakondadel on head mõtted otsas.


Kõige selgem märk sellest, et süüdistused Savisaare suunas ei vasta tõele, on see, et teemat hakati käsitlema esmalt ajakirjanduses.

Keskerakonna esimees on jaganud avalikkusele selgitusi, sest tal pole midagi varjata. Ju siis on Keskerakond tulevasteks riigikogu valimisteks nii tugev jõud, et meie mustamiseks võtakse ette meeleheitlikke samme.

7 kommentaari:

hunt ütles ...

Ja üks orav kuskil mainis, et nemad poriga ei pritsi. Ja ega ei pritsigi, asja tehakse tunduvalt räpasemalt!

Anonüümne ütles ...

jagan samuti antud arvamust !

Suusi ütles ...

Loomulikult ajab Edgar Eesti asja!

McNeo ühiskonnablogi ütles ...

Seletage mulle ära, kuidas miski fond jagab lihtsalt välja 1,5m eurot, ilma huvideta. Lihtsalt niisama annavadki, ilusate silmade eest?

Anonüümne ütles ...

Miks sa valetad? Markov ei ole kunagi avalikult öelnud, et tema korraldas küberrünnakud. Ta ütles, et need korraldas tema abi. Kuna puudusid tõendid, et Markov asja taga oli, siis oli raske ka Schengeni viisakeeldu põhjendada. Eesti Vabariiki sõitmise keeld aga kehtib.

Anonüümne ütles ...

Riigireeturite tarvis tuleb kehtestada surmanuhtlus - seina äärde ja kuul pähe!

Kas sul Toobal ei ole häbi kaitsta riigireeturit?

Anonüümne ütles ...

Kuidas sellega nüüd siis on Priidik? Häbi ka natuke?