esmaspäev, 28. juuli 2008

Meie julgeme oma liikmetelt küsida


26. juulil Käärikul võttis Keskerakonna juhatus vastu otsuse, mille kohaselt erakond valib oma kandidaadid Euroopa Parlamenti erakonna sisevalimistel.

Sisevalimised toimuvad 1. - 10. septembrini. Kõigil erakonna 27 piirkonna juhatusel ja viiel erakonna kogu juhatusel on õigus üles seada kuni 12 kandidaati sisevalimisteks. Kandidaate saab esitada kuni 20. augustini. Augusti lõpus saadetakse igale erakonna liikmele erakonna ajaleht Seitse Päeva erinumber, kus tutvustatakse sisevalimistel osalevaid kandidaate ning nende seisukohti eelolevatel valimistel.

Meie julgeme küsida oma erakonna liikmete arvamust, kes peaks meid Euroopas esindama. Oleme demokraatlik erakond ja iga liikme arvamus loeb ja on oluline

Igal Keskerakonna liikmel on sisevalimistel kuni seitse häält. Hääletamistulemused selguvad septembri teises pooles. Sisevalimistel osutuvad valituks 12 enim hääli saanud kandidaati. Ka 2004. aasta Euroopa Parlamendi valimistel moodustus erakonna valimisnimekiri sisevalimistel. Siis osales sisevalimistel 23 kandidaati.

Euroopa Parlamendi valimised toimuvad 7. juunil 2009.

1 kommentaar:

Andres Laiapea ütles ...

Ei ole selles midagi ainulaadset. Sisevalimiste teel koostavad nimekirja ka teised. Aga punkti PR-töös võidab muidugi see, kes vastava sisuga pressiteate esimesena laiali saadab;)