esmaspäev, 1. detsember 2008

Soovin Rahvaliidu uuele peasekretärile teravat meelt!

Soovin täna valitud Rahvaliidu uuele peasekretärile, kolleegile Tarvo Sarmetile jõudu, kainet mõistust ja tugevat selgroogu. Seni olin mina rohelisim erakondade peasekretäride hulgas, nüüd enam mitte.
Senine peasekretär Kajar Lember valiti 1. novembril toimunud Rahvaliidu kongressil erakonna aseesimeheks. Leppisime Kajariga suvel noortekogude poolt korraldatud Tammsaare pargis toimunud RMK reformi vastasel piketil kokku, et läheme temaga lõunat sööma. Ilmselt tihedate ajagraafikute tõttu on see lõuna siiani söömata. Loodan, et uue peasekretäriga läheb ses suhtes paremini.

Rahvaliidul ei ole viimased aastad just kõige roosilisemad olnud. Meedia on endisese esimehe Villu Reiljani mitmekordselt süüdi mõistnud ja porri tampinud, olgugi, et ühes küsimuses kohus alles käib ning teises pole veel alanudki. See case on kahandanud nende toetust, mis 5%lise valimiskünnise kandis kõigub.

Rahvaliidul ja Keskerakonnal on seljataga mitmeid ühiseid ettevõtmisi , üheks olulisimaks võib kindlasti pidada allkirjade kogumise kampaaniat elektrjaamade müügi vastu. Samuti on ühist asja aetud presidendivalimiste rallil. Oleme koos Rahvaliiduga ka valitsusvastutust jaganud ning hetkel täidame mõlemad opostitsioonis olles valitsuse valvuri rolli.

Jõudu ja koostööd soovides!

Kommentaare ei ole: