reede, 23. jaanuar 2009

Tsahkna näeb luulusid

IRL-i peasekretär Margus Tsahkna süüdistused Keskerakonna ja Edgar Savisaare aadressil on uskumatult nahhaalne väljamõeldis ning ta peaks avalikult valetamise eest vabandama.

Isamaa ja Res Publica Liidu peasekretär Margus Tsahkna väidab täna Delfis, et Keskerakond on kutsunud inimesi nende enda raha eest rahutustele.

Vastupidiselt Tsahkna väidetele, nagu kutsuks Keskerakond rahvast tänavatele, soovitas erakonna seeniorite kogu eilses avalduses pensionäridel hoiduda meeleavaldustest tänavatel. Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liige ja seenioride kogu esimees Rein Ratas juhtis tähelepanu, et rahumeelselt saab valitsuse tegevuse suhtes oma meelsust näidata interneti keskkonnas aadressil
http://protest2009.eu/ .

Samas on väga ajaloolise tähendusega Tsahkna abipalve Keskerakonna esimehele – nimelt kutsub ta avalikult Edgar Savisaart appi probleeme lahendama. Näib, et viimaks on ka valitsuskoalitsiooni sees hakatud aru saama, et Eesti vajab kriisist väljatulekuks uut valitsust, seda juba Keskerakonna juhtimisel. Küll aga ei tehta hea tava kohaselt ettepanekut koalitsiooniläbirääkimiste alustamiseks meedia vahendusel.

Kommentaare ei ole: